Una edició més, i ja en son 21, el Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia, ha començat a fer rodar la pilota entre els amants de la modalitat de la raspada. Quasi 140 equips son les formacions inscrites que han batut un nou record de participación en competicions de clubs, i que fan d'aquesta edició del torneig la més nombrosa de totes les disputades fins ara. En la màxima categoria es varen viure grans partides en la jornada inaugural jugada la setmana pasada.

La Vall va començar caiguent per la mínima davant els seus veïns del Castellonense, mentre que el liderat ara està compartit per la Llosa de Ranes i Gavarda, que guanyaren al Genovés i Xeraco, respectivament. Aquesta setmana Xeraco, actual campió, rebrà a La Vall; Castellonense tornarà a jugar al trinquet del seu poble, davant el Genovés; mentre que la Llosa de Ranes i Gavarda es jugaran la primera plaça en el recinte de la Costera.

Pel que fa la competició femenina, la seua primera categoria viurà tres grans partides en la seua segona jornada. La inaugural va deixar el liderat en les mans de l'Ajuntament de Beniparrell i Borbotó A, que derrotaren al Borbotó B i l'Alqueria d'Asnar, respectivament.

La sorpresa es vivía en la partida entre Vall-Verger i Coop. Progreso Bicorp, en la que les primeres guanyaven 25 a 20 a les actuals campiones del torneig. Aquesta setmana l'Alqueria d'Asnar rebrà al Bicorp, mentre Vall-Verger jugarà en casa amb Beniparrell, tancant la jornada l'enfrontament entre el Borbotó A i B, el derby de la jornada.