Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Marquesat protagonitza el derby de l'Edicom Interpobles de Galotxa

Per part de la formació A formaran Pau, Miquel, Fernando, David i Benja, mentres que en el B jugaran Carlos, Gerardo, Voro i Felix - La partida tindrà lloc hui a partir de les 18:30 hores

El Marquesat protagonitza el derby de l'Edicom Interpobles de Galotxa

Aquesta setmana, dins la segona jornada del torneig, els dos equips del club del Marquesat s'enfrontaran per primera vegada en la màxima categoria del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom.

Després de les partides de la jornada inaugural, viscudes la setmana pasada, demà es viuran la segona jornada d'aquesta competició. L'actual campió, el Lanzadera Montserrat, va començar la defensa del seu títol amb victoria, guanyant amb comoditat en el seu carrer a l'Autos Meliana, a qui només deixava sumar dos parcials al seu marcador. Per part del subcampió, l'Ajuntament de Beniparrell, també va debutar en casa sumant els tres punts, ja que va guanyar a l'Ovocity Marquesat A. La partida restant de la primera jornada tenia com a protagonistes a l'Ovocity Marquesat B i l'Albuixech, que jugaven en el carrer «Conrado Ferrando» d'Alfarp, i on l'equip local, que debuta en la categoria, sumava la seua primera victoria a costa de la formació de l'Horta Nord.

Els enfrontaments de la segona jornada començaran hui divendres, ja que la partida entre els dos equips del Marquesat tindrà lloc aquesta mateixa vesprada, a partir de les 18:30 hores. Per part de la formació A formaran Pau, Miquel, Fernando, David i Benja, mentre que en el B jugaran Carlos, Gerardo, Voro i Felix. Demà per la vesprada es disputaran les altres dues partides, al carrer d'Albuixech jugarà el primer equip del club local davant Montserrat, mentre que Meliana jugarà al seu carrer «Vicent Venancio» davant del Beniparrell. La competició femenina comença a competir, jugant-se la primera jornada en les dues categories. En la categoria A les partides tindran com a protagonistes al Caixa Popular Pobla A i Meliana G, per una part, i a l'Algimia d'Alfara, que debuta en la categoria, i Borbotó, actual subcampió, per l'altra. En la categoria B el Meliana H rebrà al seu carrer al Caixa Popular Pobla B, mentre que el Moixent C jugarà en casa davant el Lanzadera Montserrat.

Pel que fa a la màxima categoria de trinquet, després de la jornada inaugural, l'Odontica Riba-roja ocupa el primer lloc, al haver sumat els tres punts en el seu desplaçament davant el Caixa Popular Pobla A. Manises, que torna a la categoria, va aconseguir una important victoria en casa, on tancava la partida 70 a 55 davant l'Alfara del Patriarca, vigent campió del torneig. La partida entre els primers classificats, Riba-roja i Manises, serà la més destacada de la jornada, mentre que l'enfrontament entre Alfara del Patriarca i l'Alfara de la Baronia, que es jugarà demà per la vesprada, completarà el programa de la jornada.

Compartir el artículo

stats