El pròxim diumenge dia 29 de desembre es disputarà a Orba la final del IV Circuit a Llargues La Bolata, a la que arriben, en esta ocasió les formacions de Parcent (campió en 2016 i 2017) i Relleu, que estarà present en esta cita per primera vegada. En les files de Parcent jugaran Àngel de Murla, Germán, Gerardo II, Giner, Conillet, Iván i Cobos, mentre que en l'equip de Relleu, els protagonistes seran Sergi d'Agost, Ferrer, Kike de Laguar, Rafa, Cape, Rubén i Quico. Molta il.lusió transmiteixen els dos equips. Els de La Marina Alta, perquè estan a un pas d'aconseguir el triplet en un any que serà històric per a ells, ja que de moment, enguany, són campions de lliga i de Champions.

Per la seua part, els de La Marina Baixa, arriben a la cita amb títol també a la butxaca, el que aconseguien en juliol i que els acredita com a campions de palma, ara, ténen l'oportunitat de guanyar aquest trofeu tan prestigiós com és el Circuit La Bolata. Els de Parcent guanyaven la seua semifinal a l'equip de Sella amb un marcador prou còmode mentre que Relleu es desfeia en semifinals de l'actual campió, Benidorm, en una partida molt disputada, jugada precisament al poble de Relleu. Molt important també destacar la localitat seu de les finals, Orba, el xicotet poble de La Marina Alta, mitjançant el seu ajuntament, presidit per Ignaci Cervera, es bolca de nou amb l'acollida d'aquesta festa de la pilota, recolzant d'eixa manera les modalitats de ratles, a banda de la seua habitual aposta amb el club i escola local.

La gran final estarà precedida per una prèvia de juvenils del màxim nivell, xiquets que en no res estaran disputant les competicions més prestigioses de la modalitat. Imprescindible és el recolzament a aquesta competició de la companyia La Bolata Importa, S.L., patrocinador únic i principal del Circuit que ja porta quatre anys darrere sufragant part de les despesses que es generen i és obvi que sense la seua aportació seria imposible desenvolupar aquest campionat. Al capdavant, l'interés de Berto Perelló, gerent de La Bolata, de que el Circuit tinga la importancia que li pertoca. Per tant, tot llest per a que el diumenge, a partir de les 11.30 hores, pugam gaudir d'una final, esperem, d'allò més entretinguda, que a més, serà retransmessa en directe per les càmeres d'Àpunt.