Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Qualitat a Pelayo i equilibri a Bellreguard

Els equips de Francés i Pablo guanyen en les lligues professionals, que tanquen hui la primera jornada

Qualitat a Pelayo i equilibri a Bellreguard

Les lligues professionals van visitar ahir els trinquets de referència de les modalitats d'escala i corda i raspall. A Pelayo va faltar igualtat, però es va veure un gran espectacle en les mans dels tres vencedors. I a Bellreguard hi hagué tan bon joc com emoció.

Al trinquet del Cap i Casal, l'equip de Pedreguer de Francés, Pere i Nacho es va imposar al d'Almussafes, ahir compost per Salva Palau, Raúl i Monrabal II a causa de la baixa de De la Vega. La confrontació es va resoldre per un contundent 60-35.

La confrontació va estar equilibrada en els primers jocs, en els quals va manar la feta de dau dels escaleters. La de Salva Palau marcada per la força i la de Francés per la tècnica.

A poc a poc, la partida va començar a fer-se cada vegada més roja. Primer per detalls i per quinzes aconseguits a temps i posteriorment perquè, línia per línia, un equip jugava prou més que l'altre.

En el moment en el qual la superioritat dels després vencedors ja va ser més evident, el públic va continuar gaudint pel recital que va fer Francés amb colps de manual executats amb la màxima elegància.

Fantàstic el pilotari de Petrer, com fantàstica va ser la compenetració entre Nacho i Pere, que van resoldre el dubte de si el canvi d'ubicació al mig i en la punta afectaria el seu rendiment.

Pel que respecta a la partida de Bellreguard, corresponent a la Lliga de raspall, l'equip d'Oliva de Pablo, Seve i Lorja va superar al d'Oliva amb Vercher, Sanchis i Javi López pel tanteig de 30-25, que permet sumar a les dues formacions.

Este va ser un duel de poder a poder, amb els dos trios carregant i jugant decididament a l'atac. Encara axí, el quinze es va fer de rogar per moments per l'eficàcia en les restades dels dos bàndols.

Els mèrits van estar compartits i no hi hagué un protagonista que destacara especialment sobre la resta, però Javi López mereix un esment especial per la seua condició de debutant en la Lliga amb solament dèsset anys.

Fi de jornada

La primera jornada d'ambdues competicions es tancarà hui. Al trinquet de la Pobla de Vallbona i pel que respecta a la Lliga Bankia d'escala i corda, l'equip de Dénia amb Soro III, Félix i Héctor jugarà contra el representatiu de Benidorm amb Pere Roc II, Javi i Carlos (11.30 hores).

Mitja hora més tard començarà la partida de la Lliga de raspall programada a Oliva, en este cas amb el trio de Villanueva de Castellón de Marrahí, Roberto i Gabi enfrontant-se al del Genovés de Punxa, Tonet IV i Néstor.

Compartir el artículo

stats