El Genovés puja al més dalt de la classificació de la XXXVII Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València després de véncer ahir (20-30) al conjunt de Xeraco. En una partida molt física, disputada al trinquet de Piles, Punxa, Tonet IV i Néstor és col·loquen líders en solitari amb cinc punts, a l'espera de la resta de duels a la tercera jornada. Per l'altra banda, Ian, Canari i Ricardet sumen el seu primer punt.

Cal recordar que la segona jornada no es va disputar al complet, ja que es varen ajornar dues partides per seguretat a causa del mal oratge.

Tonet IV va ser el més efectiu del seu equip en convertir el número més gran de colpejos guanyadors. Això, junt amb el bon rendiment de Néstor va fer que els blaus s'avançaren ràpidament (10-0). Per la seua banda, Punxa va actuar defensivament, només va fer tres quinzes, dos d'ells a la treta, però tampoc va cometre cap errada.

No obstant això, Xeraco va aconseguir igualar a 10 quan Ian va entrar en joc, junt amb Canari i Ricardet. Encara que mai anaren per davant d'El Genovés.

Els rojos es van mantenir vius quan Tonet IV va cometre algunes errades en jugar la gran majoria de colps del seu equip. Així mateix, Néstor va desaparéixer per a tornar als jocs finals.

Canari va acusar el desgast físic, mentre que tres quinzes de Ricardet van permetre igualar a 20. Tot i això, els dos últims jocs van ser per a El Genovés amb un net i val, errades roges i una pilota de Tonet IV a la llotgeta.

La tercera jornada de raspall continua hui a la Llosa de Ranes (18.00 hores) amb el duel entre Villanueva de Castellón -Marrahí, Roberto i Gabi- davant Alzira, amb Pablo, Seve i Lorja. Els fins ahir líders tractaran de recuperar el primer lloc contra un conjunt que encara no ha sumat cap punt a la competició i que marxa cuer.

El duel entre Barxeta i Oliva tancarà la tercera jornada, demà a Xeraco a partir d'11.30 hores i serà retransmés per À Punt.

Escala i corda

Després de la victòria de Benidorm el passat dimecres, la tercera jornada de la XXIX Lliga d'escala i corda segueix hui amb l'encontre entre Vila-real -Puchol II, Tomàs II i Guillermo- enfront de Murla, amb Genovés, Santi i Bueno. L'escenari del duel serà el trinquet de Pedreguer (18.15 hores) on Vila-real va aconseguir el triomf la darrera jornada.

La tercera data d'escala i corda conclourà demà al trinquet de Benissa (17.30 hores) amb la partida entre els equips de Dénia, que va descansar a la segona jornada, i el de Pedreguer.