Al trinquet Pelayo hi hagué ahir poca emoció en la partida programada de la Lliga d'escala i corda, però sí una lliçó pràctica de com s'ha de jugar a pilota. La de Puchol II, que juntament amb Tomàs II i Guillermo va deixar en 20 al trio de De la Vega, Raúl i Monrabal II.

Bé és cert que el rest de Vinalesa no es va trobar l'oposició esperada a l'altre costat de la corda, però sí que hi hagué moments complicats i conats de reacció que va resoldre amb accions que van posar dempeus al públic. La pràctica totalitat de les seues intervencions van ser de manual, a més a més executades amb una elegància extrema.

No solament això Puchol II va manar a Tomàs II i Guillermo qual director d'orquestra. Va jugar i va fer que jugaren els seus companys.

Enfront, De la Vega va ser qui més es va resistir a la supremacia dels rojos i va demostrar que ja està restablert de la malaltia que l'havia deixat sense forces. Menys sort van tindre Raúl i Monrabal II, a qui la pilota no els va dir esta vegada.

La Lliga de raspall també va tindre ahir partida, però al trinquet de Bellreguard, on Ian, Canari i Ricardet van superar a Marrahí, Roberto i Gabi per un ajustat 35-20, resultat que atorga punts a les dues formacions.

El duel va tindre dues parts molt diferenciades. L'inici va ser equilibrat, però Marrahí i els seus companys es van apoderar prompte dels rivals i van posar l'electrònic en 25-5 a favor seu.

Després, el domini va ser molt clar del costat del trio liderat per Ian. El rest de Senyera va trobar en Canari i Ricardet l'ajuda que l'havia faltat en el tram anterior i el seu equip va sumar a la carrera fins a completar tan meritòria remuntada.

Fi de jornada

La quarta jornada d'ambdues competicions es tancarà hui. La Lliga Bankia de raspall es trasllada al trinquet de Dénia per a enfrontar als líders i encara invictes, Pablo, Seve i Lorja, contra Moltó, Raúl i Ibiza, que són cuers. La partida es retransmetrà en directe, a les 12.00 hores, per À Punt.

A la vesprada, i pel que fa al torneig per dalt corda, al trinquet d'Alzira jugaran Genovés II, Santi i Bueno contra Pere Roc II, Javi i Carlos (18.30 hores).

Esta és partida per a decidir el lideratge amb dos equips que estan rendint millor que bé i que són els únics en esta modalitat que continuen comptant les seues aparicions per victòries.