El trinquet d'Oliva va acollir ahir una de les dues partides corresponents a la segona jornada de la XXXVII Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València que van ser posposades a causa del mal oratge de la borrasca Glòria. Al duel, el conjunt local -Vercher, Sanchis i Javi López- va véncer per 20-30 a Xeraco -Ian, Canari i Ricardet- i, amb totes les partides jugades, es col·loca segon amb set punts, una unitat menys que el líder, Alzira. Per la seua banda, Xeraco va acumula quatre punts i és quart.

Ja des de l'inici, Oliva va avançar-se amb tres jocs consecutius. El trio de Vercher se situava amb 0-15 a favor seu. Sanchis va ser el més anotador del seu equip, mentre que Javi López va demostrar la seua eficàcia a la punta en tancar diversos quinzes.

Tot i açò, Xeraco va despertar gràcies a Ricardet, ja que va fer tres quinzes des del dau per a ficar el 5-15 a l'electrònic. Així mateix, Canari i Ian començaren a entrar en joc i els rojos van retallar el marcador amb 10-15.

El següent joc va ser clau perquè ambdós equips van poder tancar el val en dues ocasions, però va ser Javi López el que decantara el 10-20 a favor d'Oliva.

Unes errades blaves van permetre el 15-20, mentre que dos quinzes de Ian des del dau va donar-los el 20 iguals. No obstant això, els blaus van ser intensos al final del duel per tancar els dos últims jocs a favor seu amb un intractable Sanchis i la força de Vercher des de la resta. La Lliga continuarà a ambdues modalitats el pròxim divendres als trinquets de Sueca i Vilamarxant.