Les lligues professionals continuen hui amb dues partides (18.00 hores) on participaran els líders a ambdues modalitats davant equips que van perdre el seu últim duel a la competició.

El trinquet Eusebio de Sueca serà la seu de la XXXVII Lliga Bankia de raspall - Trofeu Diputació de València amb el duel entre Alzira -Pablo, Seve i Lorja- i Xeraco -Ian, Canari i Ricardet-. Els riberencs no han perdut cap partida, mentre que els de la Safor han sumat tres punts en quatre dies per a pujar al quart lloc.

Per l'altre costat, la XXIX Lliga Bankia d'escala i corda viatja a Vilamarxant que reobri el seu trinquet després de set mesos de reformes. La 'catedral de Camp de Túria' acollirà un encontre entre el primer i invicte -Benidorm amb Pere Roc II, Javi i Carlos- i el cuer sense cap puntuació al seu caseller -Almussafes amb De la Vega, Raúl i Monrabal II-.

Així mateix, la quinta jornada seguirà demà a ambdues modalitats. Oliva acollirà el duel a raspall entre Barxeta i El Genovés, mentre que Pelayo serà l'escenari de l'enfrontament a escala i corda de Pedreguer i Montserrat.

Conveni amb Bankia

Bankia ha renovat el seu acord de col·laboració amb la Fundació per la Pilota Valenciana i continuarà sent el patrocinador principal de les lligues professionals i dels campionats individuals en escala i corda i raspall en la present temporada i, també, en la pròxima. A la signatura del conveni van participar la directora comercial de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Rosa Piqueras, i el president de la Fundació, Josep Maria Soriano.