La sexta jornada de les lligues professionals viurà demà dues de les seues partides. Al trinquet Ciscar de Piles s'enfrontaran els dos primers de la classificació de la XXXVII Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València, els equips d'Oliva amb Vercher, Sanchis i Javi López, i el d'Alzira amb Pablo, Seve i Lorja. Pel que respecta a la XXIX Lliga Bankia d'escala i corda, el trinquet Eusebio de Sueca serà l'escenari d'una batalla per la quarta plaça entre els conjunts de Montserrat, format per Marc, Jesús i Álvaro Gimeno, i Murla amb Genovés II, Santi i Bueno.

Després del triomf que va aconseguir El Genovés davant Villanueva de Castellón ahir, la modalitat de raspall continua la sexta data demà a Piles a partir de les 18.30 hores. La localitat de la Safor viurà una partida frenètica amb el lideratge en joc. Oliva amb nou punts marxa al capdavant de la classificació, mentre que Alzira és segon amb vuit unitats.

Duel per quart lloc

A la Lliga d'escala i corda també tindran molt en joc a partir de les 18.00 hores a Sueca. En este cas, Montserrat i Murla es disputaran la quarta plaça dóna accés a les semifinals i que ara mateix ocupa el trio de Genovés II. Ambdós equips sumen quatre punts, així que qualsevol resultat serà definitori per ampliar marge al seu rival.

Escala i corda a Denia

La sexta jornada d'escala i corda seguirà el pròxim dissabte 13 al trinquet de Pedreguer amb l'enfrontament entre dues de les figures actuals per dalt, Benidorm de Pere Roc II i Vila-real de Puchol II i finalitzarà a Dénia amb l'encontre entre el conjunt local i Almussafes. Així mateix, la Lliga de raspall conclourà el mateix dia a Bellreguard amb altre duel de rests destacats de la modalitat amb Barxeta de Moltó i Xeraco de Ian.