La Lliga Bankia en la modalitat d'escala i corda va obrir ahir la sisena jornada al trinquet de Sueca on hi hagué una lluita desigual com demostra el contundent resultat de 60-30 en la victòria de Marc, Jesús i Álvaro Gimeno davant Genovés II, Santi i Bueno.

En aproximadament mitja hora, el marcador ja reflectia 50-20 favorable als representants de Montserrat. Dos van ser els factors que va decantar la partida tan ràpidament: l'equip que anava per davant pegava molt més fort en les tres línies. A més a més, el trio que juga per Murla no tenia afinada la punteria i va concedir un bon nombre de quinzes amb pilotades que van acabar en la galeria, en la corda o per terra. Després sí que hi hagué igualtat. Marc, Jesús i Álvaro van continuar carregant, però els va costar més concretar perquè els rivals sí que estaven jugant al seu nivell. Però la reacció roja va arribar tard.

La victòria ha situat al trio de Montserrat quart amb 6 punts, just per davant del conjunt de Murla, que es queda amb 4 punts. També ahir, però en la Lliga Bankia de raspall, Pablo, Seve i Lorja van superar a Vercher, Sanchis i Javi López per 30-15 al trinquet de Piles. El resultat és folgat, però el duel va estar equilibrat i el nivell de tots va ser alt.

La partida enfrontava als dos millors equips del torneig i decidia qui acabarà la jornada primer en la classificació. Serà el trio de Pablo, solament per 1 punt.

Hui a Pedreguer i Bellreguard

Les dues lligues continuen hui. La competició d'escala i corda es traslladarà fins a Pedreguer per a enfrontar als líders i encara invictes, Pere Roc II, Javi i Carlos, contra Puchol II, Tomàs II i Guillermo, que aspiren a situar-se segons en la taula. Els dos trios arriben al duel en bon moment.

En la Lliga Bankia de raspall, Moltó, Raúl i Ibiza jugaran a Bellreguard contra Ian, Canari i Ricardet. El campió individual és cuer i la derrota el despenjaria perillosament en la lluita per un lloc en la fase final. Ian i els seus companys són quarts i el desenllaç decidirà si acaben la jornada sent equip capdavanter o de la part baixa de la taula.