La XXIX Lliga Bankia d'escala i corda aplega a l'equador de la fase regular amb Benidorm la sèptima jornada que obri hui al Nou Trinquet de Guadassuar. A partir de les 18.00 hores, Almussafes De la Vega, Salva i Monrabal II i Montserrat Marc, Jesús i Álvaro Gimeno- s'enfrontaran amb una necessitat diferent d'aconseguir punts.

Montserrat va tornar a assaborir la victòria a la darrera data (60-30) davant Murla i tanquen els llocs d'accés a les semifinals amb sis unitats. Per la seua banda, Almussafes necessita sumar punts perquè encara no té cap al seu caseller i és el cuer. Per a la partida de hui, Salva -tres vegades campió substituirà a Raúl, ja que el de Godelleta està en tractament en tindre dolor al muscle dret. El de Massamagrell també va reemplaçar a Raúl a l'edició de 2019.

La Lliga d'escala i corda continuarà el pròxim dissabte 22 amb el confrontament entre Pedreguer i Murla a Pelayo, i conclourà el diumenge 23 al trinquet de Xàbia amb el duel entre Dénia i Vila-real. Així mateix, la XXXVII Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València iniciarà la sèptima data el pròxim divendres 21 al trinquet del Genovés, on es batran Barxeta i Villanueva de Castellón.