S'esperava que l'equip d'Almussafes començara a reviscolar en la Lliga Bankia d'escala i corda amb Salva com a revulsiu, però el veterà pilotari de Massamagrell i els seus companys De la Vega i Monrabal II es va trobar ahir amb una formació molt en forma, la de Montserrat de Marc, Jesús i Álvaro Gimeno, que es van imposar al trinquet de Guadassuar per 60-35.

Tot i la derrota, la millora del trio liderat per De la Vega va ser evident. Almenys, hi hagué companyonia, ànims durant tota la partida i brega. Res de caps acatxats com en la pràctica totalitat de les aparicions anteriors. Inclús van tindre opcions d'optar a la victòria o almenys a puntuar si hagueren concretat els dos jocs de val que van perdre quan el duel estava decantant-se.

El problema, a més de no sumar eixos jocs claus, va ser que enfront es van trobar amb un trio que pega molt fort des de totes les línies i que s'entén a la perfecció. La càrrega dels blaus va ser constant i l'encert molt alt, així com la capacitat per a restar.

La línia ascendent que estan mostrant Marc, Jesús i Álvaro Gimeno està tenint la seua recompensa. A falta del que passe amb les altres dues partides d'esta setena jornada, l'equip de Montserrat ja és segon en la classificació. La formació d'Almussafes, al contrari, continua tancant la taula i sense puntuar.