Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Lliçó magistral de pilota a Pelayo

Francés supera 60-45 a Genovés II en un duel espectacular entre els dos escaleters

Lliçó magistral de pilota a Pelayo

Al trinquet Pelayo se li estaven resistint les partides de la Lliga Bankia d'escala i corda amb resultats folgats i duels desequilibrats. Esta situació va quedar totalment compensada ahir gràcies a l'espectacle que van oferir Francés i Genovés II liderant els seus respectius equips. La victòria va ser per al primer pel tanteig de 60-45.

El mà a mà entre els escaleters va entusiasmar al públic. Semblava que jugaven a veure qui era més decisiu amb el manual en la mà. Fetes de dau dibuixades, rebots trencant la cintura per a girar a la careta i restades redolant per terra van ser accions que es van repetir amb freqüència. Finalment, el triomf va recaure del costat del trio que va ser més equip, on van aportar més totes les línies.

Amb este resultat, Francés ha pujat fins a la segona posició i Genovés II es queda penúltim.

Ahir també hi hagué partida de la Lliga Bankia de raspall, en el seu cas al trinquet de la Llosa de Ranes on Ian, Canari i Ricardet van superar a Vercher, Sanchis i Javi López per 30-25. Este desenllaç deixa als dos equips igualats a 10 punts amb els líders Pablo, Seve i Lorja.

Esta va ser una confrontació d'anada i tornada, amb l'equip de Ian dominant primer i el de Vercher reaccionant i remuntant. La intensitat va ser màxima i el desgast també. Amb iguals a 25, els dos equips van tindre val per acabar en diferents ocasions.

Hui a Xàbia i Ontinyent

Les dues lligues tancaran hui la jornada. La competició d'escala i corda enfrontarà en el trinquet de Xàbia a Soro III, Félix i Héctor contra Puchol II, Tomàs II i Guillermo. La partida serà retransmesa en directe per À Punt (11.30 hores).

Mitja hora més tard començarà a Ontinyent la partida de la Lliga Bankia de raspall que mesurarà a Pablo, Seve i Lorja contra Punxa, Tonet IV i Néstor.

Compartir el artículo

stats