L'octava jornada de la XXXVII Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València va obrir ahir al Nou Trinquet de Guadassuar amb una victòria del Genovés. Punxa, Tonet IV i Néstor van véncer còmodament (5-30) a l'equip representatiu de Xeraco -Ian, Canari i Ricardet- i supera als de la Safor a la classificació a falta de dues jornades. A l'espera del parell de partides que queden per acabar la vuitena data, El Genovés és col·loca segon amb onze punts. Per la seua banda, els xeraquers baixen dues posicions fins a la quarta plaça. El trio de Ian suma deu punts però el gran marge a la derrota d'ahir va provocar que el seu coeficient baixe a 10 tantejos negatius, i en conseqüència també va ser superat per Oliva.

Xeraco no va tindre el seu dia en gran part pel baix nivell oferit per Ian, ja que al llarg de la partida va jugar amb molèsties al muscle dret. El rest de Senyera no va poder contestar el joc ofensiu que va oferir El Genovés. Una fluixa treta de Ian va ser aprofitada per un Tonet IV que ahir va ser el més realitzador del duel. Amb més de vint quinzes convertits, el mitger genovesí va dominar des de les posicions capdavanteres.

Els de La Costera s'avançaren per 0-20 amb un Tonet IV amb la galeria ben mesurada. Sols a l'últim joc, els rojos van tindre un val a favor seu, encara que Xeraco es va refer amb el 5-20 gràcies a les bones actuacions de Ricardet i Canari cobrint a Ian. No obstant això, els dos últims jocs tornaren a ser per als blaus.

Proves mèdiques

Una vegada conegudes les molèsties de Ian quan va finalitzar la partida, el de Senyera anirà hui al metge per determinar l'abast dels dolors al muscle dret i el possible tractament en cas de lesió.