La vuitena jornada de les lligues professionals va concloure amb victòries de Benidorm, a la XXIX Lliga Bankia d'escala i corda, i d'Alzira a la XXXVII Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València. Amb estos triomfs, els riberencs ja s'han classificat per a les semifinals a la seua modalitat, mentre que els de la Marina Baixa es queden a sol un punt per accedir a la mateixa ronda per dalt.

La primera de les partides va ser al trinquet 'Tio Pena' de Massamagrel a la modalitat per dalt. Pere Roc II, Javi i Carlos van guanyar per 40-60 al conjunt de Dénia de Soro III, Félix i Héctor. El trio de la Marina Baixa va véncer a totes les partides que hi ha disputat, set en total, i acumula 14 unitats al seu caseller. Per la seua banda, Dénia va veure com el marge amb la quarta posició que dóna el passe a la següent fase i que ocupa Montserrat -nou punts-es va ampliar en esta jornada a cinc unitats. El trio de Soro III marxa a la quinta plaça.

Dénia va voler trencar l'imbatibilitat de Benidorm i va eixir per totes. Els de la Marina Alta van aconseguir un avantatge de tres jocs (35-20) però el trio de Pere Roc II va materialitzar quatre jocs consecutius per voltejar el marcador (35-40). Soro III, Félix i Héctor igualaren a 40, encara que quan el rest blau va començar a agafar pilota, Benidorm va dominar el final del duel.

Tanmateix, Javi va sostenir al seu equip i Carlos va aparéixer als jocs finals per tancar quinzes decisius. La partida va estar marcada pel fort vent i la llum que va molestar a l'inici als jugadors. A més a més, Félix va donar un susto en caure a les lloses però va poder acabar el duel sense problemes i va deixar altra gran actuació. Així mateix, Héctor també va estar molt participatiu.

Catorze punts per al líder

Alzira -Pablo, Seve i Lorja- ja és equip de semifinals després de véncer ahir a Villanueva de Castellón -Marrahí, Roberto i Gabi- per 20-30 al Nou Trinquet d'Alzira. Així, els ahir blaus sumen un total de 14 unitats a la classificació. Una distància suficient amb el seu rival d'ahir que marxa quint amb nou punts. Pel que respecta al duel va estar poc lluïda. Això es deu al fet que van haver-hi moltes errades d'ambdós conjunts. Cal destacar que Villanueva va tindre l'oportunitat d'igualar a 25 amb un val-15 però no van materialitzar-lo.