09 de marzo de 2020
09.03.2020

Almussafes torna a véncer i canvia la seua dinàmica

De la Vega, Salva i Monrabal II sumen la seua segona victòria davant Murla - Hilari s'estrena a la Lliga amb triomf i sense errades

09.03.2020 | 04:15
Almussafes torna a véncer i canvia la seua dinàmica

La XXIX Lliga Bankia d'escala i corda va concloure la novena data amb victòries d'Almussafes –De la Vega, Salva i Monrabal II– i Pedreguer-MasyMas –Francés, Pere i Hilari–. Els riberencs van superar a Murla –Genovés II, Santi i Bueno– al seu trinquet per 50-60 i sumen així el seu segon triomf a la competició. El trio de De la Vega va aprofitar l'avantatge aconseguit a l'inici i va saber mantenir el marge amb el trio de Genovés II. Així, Almussafes acumula quatre punts per situar-se un punt per davall de Murla, al quint lloc.

Pel que respecta al triomf de Pedreguer, el trio de Francés va véncer a Vila-real –Puchol II, Tomàs II i Guillermo– per 35-60 al trinquet de Guadassuar. Els de la Marina Alta van superar la lesió de Nacho, amb molèsties a la mà, amb una gran actuació de Pere –que passava al mig– i d'Hilari. El de Beniparrell va estrenar-se a la Lliga sense errades.

Pedreguer supera així a Vila-real i se situa segon gràcies als 12 punts que acumula al caseller.

Xeraco tanca la jornada
La XXXVII Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València tonra hui a Xeraco a partir de les 18.30 hores. El Genovés –Punxa, Tonet IV i Néstor– i Oliva –Vercher, Sanchis i Javi López– tancaran la novena jornada en un duel amb l'ambició d'accedir a les semifinals. El que guanye ho hi ha aconseguira, encara que si Oliva puntua també passara a la següent fase.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook