La Federació de Pilota Valenciana juntament amb el Comité de Llargues, estan ultimant els detalls perquè la XXXVI Lliga de Llargues i la XXVIII Lliga de Palma "Trofeu Diputació d'Alacant" se puga disputar entre els mesos de Juliol i Agost. A causa de l'aturada de totes les competicions i a la pèrdua de més de tres mesos de competició, s'ha hagut d'adaptar el format que s'ha vingut jugant de les lligues fins ara, per la qual cosa serà un format més curt, amb grups de quatre equips màxim. La competició es jugarà per seus, és a dir a cada categoria se li assignarà una seu, que en aquest cas s'assignaran per les característiques de la instal·lació artificial, en la qual els equips en la primera fase podran disputar fins a un total de tres jornades. Les semifinals es jugaran a una única partida i en una seu neutral, és a dir, si algun dels equips implicats és una seu de la competició hauran de disputar aquesta partida en una altra de les seus. A causa de la gran concentració de partides en cada seu per fi de setmana i per a garantir les mesures sanitàries i de distanciament, les partides no podran excedir d'un temps màxim d'hora i mitja, en aquest moment s'acabaria la partida, o pot acabar abans si arriba a deu jocs algun dels equips. Cada partida disposarà de fins a dos jutges.

En la disputa de les partides, cada equip aportarà cinc pilotes en bon estat per a jugar en cadascuna d'aquestes. A més, cadascuna de les categories competirà en dies diferents, la 1ª i 2ª categories de Llargues competiran els dissabtes, la 1ª i 2ª categories de Palma competiran els diumenges, els juvenils competiran els divendres, mentre que les categories de 3ª de Llargues i 3ª de Palma no tenen un dia assignat, si no que jugaran segons disponibilitat de les seus, mancant que aquesta planificació es confirme en els pròxims dies amb seus i clubs participants.

Els equips preinscrits en cadascuna de les categories són; 1ª Llargues: Benidorm, Parcent, Benimagrell, Sella, Castell de Castells, Orba i Mutxamel. 2ª Llargues: Parcent, Sant Vicent, La Vila Joiosa, El Campello, Agost A, Agost B, Murla A i Murla B. 3ª Llargues: Xaló, Poble Nou, Orba B, Vall de Laguar, Ondara, Tibi, La Vila Joiosa, Sant Vicent, Orba A, Crevillent, Cocentaina, Tamborí, Nàquera i Picanya. Juvenils: Parcent, Benidorm, Sella i Relleu. 1ª Palma: Benidorm, Sella A, Sella B, Vall de Laguar, Benimagrell, Relleu, Calp i Murla. 2ª Palma: Tibi A, Tibi B, Alcoi, Xàbia A, Xàbia B, Agost, Sella, Relleu, Altea, Llíber, Vall de Laguar i La Nucia. 3ª Palma: Sella, La Nucia A, La Nucia B, El Campello, Xixona, Benifallim, Crevillent A, Crevillent B, Mutxamel, Relleu, Parcent, Castell de Castells, Benimantell, Polop, Poble Nou i Calp.