Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Almussafes acull les primeres partides oficials de pilota

Aquest diumenge es juguen les finals de Frontó Individual del 4 i ½ en el frontó José Ventura d'Almussafes, amb tres partides que seran a porta tancada per la situació sanitària

Almussafes acull les primeres partides oficials de pilota

El V campionat de frontó Individual del 4 i ½ revelarà els seus campions aquest diumenge 28 de juliol en el frontó José Ventura d'Almussafes. Després que se suspengueren aquestes finals que es jugaven el mateix cap de setmana que es va decretar l'estat d'alarma, per fi tornen les competicions de la Federació de Pilota Valenciana de clubs i les primeres partides a disputar-se seran aquestes finals. Seran tres les partides que es disputaran al llarg del matí del, sent a porta tancada, per la qual cosa no podran assistir espectadors. La primera d'elles es jugarà a les 9.15 hores del matí, corresponent a la tercera categoria, en la qual s'enfrontaran Ortiz I del CPV Quart de Poblet i Edu del CPV Godella, dos grans aficionats del nostre esport autòcton que gaudeixen practicant la modalitat de les tres parets. Edu, ja va guanyar un títol en aquesta categoria en 2017 encara que enguany tindrà un rival molt dur malgrat la seua experiència.

A les 10.15 hores, serà el torn per als finalistes de la segona categoria. En aquesta jugaran d'una banda, Juan Ignacio Gonzalo del CPV Quart de Poblet, un jugador molt experiment, que manté una molt bona forma física. La seua experiència en pilota basca l´han ajudat a guanyar títols com ser campió individual de frontó valencià en tercera categoria i campió de frontó valencià per parelles en segona categoria. Juan Ignacio jugarà per alçar el títol contra Isaac Silla Baixauli del CPV Almussafes, un jove que destaca per la seua mobilitat i té la sort de poder disputar la final en el frontó on està creixent com a jugador. Ell ha aconseguit alguns títols com a campió individual de frontó i campió individual d'escala i corda en segona categoria.

Tancarà la gran matinal, a partir de les 12.15 hores la final de la màxima categoria. Com a local amb samarreta roja jugarà l´actual campió de la competició, Adrián Celda García del CPV Almussafes, als seus 43 anys, ha demostrat que encara li queda pilota per a alguns anys més, gràcies a la bona forma física en la qual es manté. Adrián és un jugador molt complet i precisament aquest és el seu punt fort ser un gran passador de pilota, ja que quasi sempre la té jugada en el frontis, que ha destacat en moltes modalitats i en els últims anys s'ha consolidat com ún dels grans de tots els tornejos de frontó on ha aconseguit disputar moltes finals, destacant aquests títols: dos vegades campió individual de frontó en 2010 i 2012, campió per parelles de frontó en 2012 i campió del Diputació de frontó en 2019. També ha guanyat en 2018 i 2019, el títol de primera categoria d'aquesta competició. El jugador del club de Massamagrell, competirà pel títol individual contra Pascual Arcusa Peiro del CPV Quart de Poblet, que als seus 32 anys és un pilotari amb gran experiència en els frontons, que destaca pel seu gran pegada de volea i carxot. Igual que el seu rival, juga a pilota des que tenia 7 anys encara que va deixar de practicar-la en l'adolescència ha tornat amb moltes ganes i il·lusió en les últimes temporades. Arcusa II buscarà el seu primer títol individual sabent que ha sigut l'únic jugador que va aconseguir guanyar a Adrián en la primera fase.

Les finals serán porta tancada, per lo que la Federació de Pilota Valenciana retransmetrà en directe les finals de primera i segona categoria en streaming, que es podran visualitzar pel perfil de Facebook de la FPV.

Compartir el artículo

stats