No seria just adjudicar a Giner el mèrit de la classificació per a la final del Trofeu Generalitat Valenciana d'escala i corda perquè Jesús va aportar tant com ell en la victòria. Però el públic, que és sobirà, es va quedar meravellat amb l'actuació del jove escaleter de Murla i per a ell ha de ser el títol oficiós del millor de la vesprada pel nombre més gran d'ovacions rebudes.

La segona semifinal es va completar al trinquet de Guadassuar on Marc i Santi van cedir per 60-25. Va ser massa càstig per als derrotats, que van plantejar bona batalla fins que el marcador va reflectir 50-25, moment en què el desànim va poder amb ells.

Fins aleshores, la tònica de la semifinal va ser pegar fort i amb criteri des dels dos bàndols, equilibri que es manifestava amb el val i a dos que es repetia contínuament, encara que finalment acabaven sumat Giner i Jesús.

El títol es decidirà el dissabte Castelló de Rugat on ja estaven esperant De la Vega i Nacho. Esta final obrirà la sessió i a continuació es jugarà la de raspall.

Torneig Mancomunitats

Al trinquet de Guadassuar també es va jugar ahir una partida de la fase regular del Torneig Mancomunitats de raspall, en este cas corresponent al Grup A. Punxa i Seve van superar a Salelles II i Canari per 25-20.

L'ajustat marcador implica repartiment de punts i demostra que va poder guanyar qualsevol. Punxa i Seve van eixir més encertats en la definició i es van distanciar dos jocs (15-5). Però hi hagué igualada a 20, conseqüència del bon fer de Salelles II i Canari, que en el parcial definitiu sí que van ser superats amb claredat.

Frontó

També hui es jugaran dues partides de la fase classificatòria del Trofeu Diputació de València de frontó. Serà en les instal·lacions municipals de la localitat de Dénia, ubicades al costat del trinquet El Rovellet. L'accés serà gratuït.

La sessió començarà a les 17.30 hores amb la partida que enfrontarà a Puchol II i Adrián contra Genovés II i Alejandro.

Els primers debuten en el torneig i, tenint en compte el moment de forma del rest de Vinalesa, tenen moltes opcions d'optar a un lloc en la final. Per a Genovés II i Alejandro serà la segona partida i atenció perquè en l'estrena van guanyar i van ratllar a gran nivell.

A continuació, Pere Roc II i Carlos jugaran contra De la Vega i Bueno.

En este cas també hi ha un debut d'un dels grans favorits, De la Vega, que ha estat campió en les dues últimes edicions. En la contra, Pere Roc II i Carlos van caure en la jornada inaugural on van començar regular i van acabar jugant a bon nivell.