Dénia va acollir ahir una doble sessió de frontó. El Trofeu Diputació de València va viure ahir les victòries de Puchol II i Adrián de Museros, i de De la Vega i Bueno. La primera parella va véncer de forma ajustada a Genovés i Álex per 41-40, mentre que el segon duo va fer el propi davant Pere Roc II i Carlos per 41-33.

Tot i la derrota, Genovés i Álex es mantenen al capdavant de la classificació en sumar una unitat i acumular tres punts. Per l'altre costat, les dues parelles vencedores van sumar dos punts però De la Vega és qui se situa segon.

II Torneig Mancomunitats

Moltó i Néstor van dir adéu al II Torneig Mancomunitats de raspall ahir a Castelló de Rugat. Almenys, van acomiadar-se del torneig des de la canxa, ja que abans de jugar contra Ximo i Tonet IV ja estaven fora de les semifinals. Això es deu al triomf del passat dimecres de Punxa i Seve, qui van deixar sense opcions de classificació matemàtiques a la parella eliminada.

Amb estes circumstàncies, la partida va caure en favor de Ximo i Tonet IV per 25-0. El mitger del Genovés va dominar el joc com va voler, tot i la voluntat dels seus rivals per a acomiadar-se amb una bona imatge.

Si ahir Moltó i Néstor van quedar fora del Torneig Mancomunitats, hui ho faran Ian i Roberto sense jugar cap partida. L'enfrontament entre Marrahí i Lorja contra Vicent i Brisca deixarà als últims classificats del grup B fora de les semifinals. Tanmateix, un triomf de Vicent i Brisca els permetria pujar al segon lloc que ara mateix ocupen els seus rivals de hui al trinquet Ciscar de Piles, a les 18.30 hores. En este cas, soles si Marrahí Lorja apleguen a 15 en el tanteig, mantindrien la plaça gràcies al seu millor coeficient de tantejos. Per l'altre costat, un triomf de la parella de Marrahí els igualaria a quatre punts i tantejos a favor que els líders, Vercher i Sanchis, i podria eliminar als seus rivals de hui si estos no sumen cap unitat.

Diputació de Castelló

En la modalitat d'escala i corda XII Trofeu Diputació de Castelló completarà hui el seu quadre de semifinals. Soro III i Javi o Pere Roc II i Pere ocuparan l'última plaça disponible. El semifinalista eixirà del trinquet de Vila-real a partir de les 18.30 hores i s'enfrontarà en la següent ronda a Marc i Jesús. Abans d'este duel, se celebrarà la primera partida del Trofeu Joves Diputació de Castelló entre Héctor de Sueca i Álex contra Adrià i Vicent.