Les finals de la XXXVI Lliga de Llargues i XXVIII Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant es disputaran el pròxim cap de setmana al carrer de pilota de Tibi. Aquesta localitat de la comarca de l'Alcoià albergarà entre aquest dissabte 22 i diumenge 23 d'agost les finals de la primera, segona, tercera categoria i juvenils de Llargues, i la primera, segona i tercera categoria de Palma.

El plat fort del cap de setmana, serà la final de la primera categoria de Llargues, en la qual s'enfrontaran el CPV Benidorm i el CPV Sella, el dissabte a les 17.20 hores de la tarda, que serà retransmesa en directe per Apunt media. L'equip de Benidorm format per, Jose Luis, Juan, Rollo, Dani Ros i Navarro, intentarà tornar a ser el màxim referent de la competició després de quedar subcampió en l'última edició, mentre que la formació de Sella amb Martínez, Quico, Toni, Carlos y Piripi, ha demostrat estar en un gran moment de forma en la primera fase, després d'aconseguir la victòria en totes les seues partides i torna a estar en una final després de quatre anys.

Per la part de la modalitat de Palma, en la final de la màxima categoria s'enfrontaran el CPV Relleu el qual és el vigent campió de la competició i el CPV Benidorm, que es jugarà el diumenge a les 17 hores. L'equip de Relleu buscarà aconseguir el seu segon títol consecutiu, mentre que Benidorm torna a estar entre els millors d'aquesta modalitat després de dos anys.

Obrirà la jornada de finals, la categoria juvenil el dissabte a les 11 hores del matí, en la qual s'enfrontaran el CPV Sella i el CPV Relleu. La final de la segona categoria de Llargues, es jugarà el diumenge a les 12 hores del migdia, i competiran el CPV Parcent i el CPV La Vila Joiosa. Mentre que la final de la tercera categoria de Llargues, es disputarà el dissabte a les 19.30 hores en la qual s'enfrontaran el CPV La Vila Joiosa i el CPV Xaló. Finalment, les dos finals restants pertanyents a la segona i tercera categoria de Palma es disputaran el diumenge. En la segona, jugarà el CPV Tibi B contra el CPV Altea a les 19 hores de la vesprada, mentre que, en la tercera categoria, s'enfrontaran el CPV Parcent i el CPV El Campello a les 10 hores del matí.