El raspall i l'escala i corda celebren hui les finals del Trofeu Generalitat Valenciana a Castelló de Rugat. A partir de les 17.00 hores, la primera final arrancara amb el duel entre Giner i Jesús contra De la Vega i Nacho. A continuació, Ian i Sanchis s'enfrontaran a Vercher i Canari en una partida prevista per a les 18.30 hores. Ambdós confrontaments seran retransmesos en directe per À Punt.

L'escala i corda serà la primera protagonista amb el duel de dues formacions que han hagut de passar dues eliminatòries fins a aplegar a disputar el títol. De la Vega i Nacho van superar a Puchol II i Bueno, i després a José Salvador i Félix. Per la seua part, Giner i Jesús van fer el mateix davant Pere Roc II i Raúl, i Marc i Santi. Així mateix, a la final de raspall, Ian i Sanchis van guanyar a Salelles II i Brisca, i Marrahí i Murcianet, mentre que Vercher i Canari van patir contra Vicent i Seve, i Badenes i Tonet IV.

Trofeu Diputació de Castelló

El XII Trofeu Diputació de Castelló d'escala i corda va conéixer ahir el quadre de semifinalistes al complet. Pere Roc II i Pere van passar a la següent ronda després de véncer a Soro III i Javi per 60-35 al trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

La partida va estar igualada fins al 35-35. A partir d'ací, Pere va ser superior a Javi i la parella semifinalista va obtenir cada joc que es va disputar. Tanmateix, Pere va jugar còmode, mentre que Pere Roc II no va patir l'esforç físic d'haver jugat el dia anterior una partida del Trofeu Diputació de València de frontó.

Tanmateix, Adrián, Vicent i Álvaro van obtenir una plaça a la final del Trofeu Joves Diputació de Castelló gràcies al seu triomf davant Héctor i Álex per 60-40.

II Torneig Mancomunitats

Marrahí i Lorja van classificar-se per a les semifinals del II Torneig Mancomunitats de raspall. El seu triomf (25-5) sobre Vicent i Brisca i això va significar la seua eliminació, ja que encara els queda una partida per disputar però matemàticament no poden arribar a a Marrahí i Lorja, segons del grup B. Pel que respecta a la partida es va desnivellar a partir del 5 iguals. Els nervis de Vicent van desenvolupar en comoditat per a Marrahí.