José Salvador i Nacho lluitaran pel títol del XII Trofeu Diputació de Castelló d'escala i corda. Això serà possible gràcies al seu triomf d'ahir davant Puchol II i Guillermo. El 60-45 amb el que va finalitzar l'electrònic del trinquet Salvador Sagols de Vila-real va fer justícia en la parella finalista. La partida es va dominar al dau i fins que José Salvador i Nacho no guanyaren des del rest, el duel estava igualat.

Això va ocórrer amb 30-35 a favor dels blaus. A més, al següent joc, José Salvador i Nacho també van véncer el joc del dau i la distància es va situar en tres tantejos (45-35). En esta tessitura, els rojos van tindre una opció de val per guanyar el joc al rest però ho van desaprofitar.

No va haver-hi més oportunitats per als rojos, ja que quan reaccionaren, un canvi de pilota va afavorir als seus rivals. Tanmateix, Nacho va tindre una gran actuació, mentre que José Salvador va anar creixent al llarg de la partida, donant un gran nivell.

José Salvador i Nacho s'enfrontaran a Marc i Jesús en la final que es disputarà a Vila-real el pròxim dissabte 29 a les 18.00 hores. Abans tindrà lloc la final del Joves Diputació de Castelló.