Les altres dues grans competicions per equips juntament amb les lligues, les copes Diputació de València - Caixa Popular, comencen a prendre forma. L'organització acaba de fer públics els equips participants i les dates aproximades, que apunten a la segona setmana de setembre per al començament i a la darrera d'octubre o principis de novembre per a la conclusió.

En la configuració de les parelles participants no hi ha grans sorpreses. Estan totes les figures i algun jove que ha estat premiat per la seua bona trajectòria. De la mateixa manera, també s'ha quedat fora algun pilotari de nivell que s'haurà de conformar amb jugar la Copa 2, que transcorrerà de manera paral·lela. D'esta segona competició encara no es coneixen els equips.

En la Copa Diputació de València - Caixa Popular d'escala i corda, la relació d'equips i els ajuntaments als quals representaran és la següent: Puchol II i Guillermo (la Pobla de Vallbona); Pere Roc II i Pere (Benidorm); De la Vega i Santi (Almussafes); Genovés II i Nacho (Murla); Soro III i Jesús (Vila-real); Marc i Tomàs II (Montserrat); José Salvador i Javi (Pedreguer-Masymas); Giner i Félix (Dénia).

En la competició germana de raspall, els convocats han estat els següents: Moltó i Josep (Barxeta); Marrahí i Lorja (Villanueva de Castellón); Ian i Brisca (Oliva); Ximo i Seve (Ontinyent); Vercher i Roberto (Sueca); Vicent i Tonet IV (El Genovés); Salelles II i Canari (Xeraco); Punxa i Sanchis (Xàbia).

En cada modalitat, els huit equips seran distribuïts en dos grups per a la disputa d'una fase regular composta per 6 jornades i un total de 24 partides.

Posteriorment, els dos millors equips de cada grup accediran a les semifinals i els vencedors d'estes eliminatòries accediran a la gran final.

Diputació de Castelló

El trinquet de Massamagrell va ser ahir escenari de la primera semifinal del Trofeu Diputació de Castelló. Va ser una molt bona partida en la qual Marc i Jesús es van imposar a Pere Roc II i Pere per 60-45.

Ambdues parelles van apretar de valent i van passar molta pilota. Dins de l'equilibri, Marc i Jesús van estar un poc per damunt dels seus rivals en el tram final. A més a més, també es van mostrar més segurs i pràcticament no van cometre errades no forçades. Esment especial mereix Marc per la seua espenta en els jocs finals.

La segona semifinal es jugarà esta vesprada a Vila-real, ara amb Puchol II i Guillermo mesurant les seues forces contra José Sa. La final tindrà lloc el dissabte al mateix trinquet de Vila-real.