Vistabella del Maestrat va conquerir ahir Vila-real, almenys en termes referits a pilota. Marc i Jesús, representants de la localitat de l'Alcalatén, van alçar el XII Trofeu Diputació de Castelló en véncer a José Salvador i Nacho, equip representatiu de Traiguera, per 60-35 al trinquet Salvador Sagols. Marc i Jesús van ser els dominadors del joc, encara que no va ser així a l'inici de l'encontre.

José Salvador i Nacho van sumar els tres primers jocs amb facilitat. Marc no trobava el ritme de joc i errava més del que convertia. El de Montserrat va mostrar problemes amb el rebot del joc al rest, no calculava bé la trajectòria de la pilota. Així mateix, Nacho va sostindre al seu equip de forma prodigiosa però a poc a poc els rojos van acabar imposant el seu joc. José Salvador va oferir una bona pegada davant l'afició que recolzaba al de Quart de les Valls i que va plenar el trinquet.

Amb 15-30, Jesús es va ficar a tirar de la seua parella. El braç del de Silla va soltar misils que Nacho va respondre, encara que esta reacció va anar a menys quan Marc va entrar en joc. La força impressa en la volea del rest roig va marcar la diferència. L'equip de Vistabella va comenar a sumar joc rrere joc. Amb 50-30, els blaus van sumar altre tanteig a la primera oportunitat amb val però el títol ja estava definit per a Marc i Jesús.

Frontó a Xeresa

Xeresa va celebrar ahir una jornada del Trofeu Diputació de València de frontó, on Genovés II i Álex van guanyar per 38-23 a De la Vega i Bueno. La partida va finalitzar abans d'hora a causa de la plutja i els gunayadors van sumar dos punts que els classifica per a la final. L'altre lloc es definirà hui a Vinalesa a partir de les 19.30 hores. Si Pere Roc II i Carlos apleguen a 11 punts, els seus rivals, Puchol II i Adrián, quedaran fora.