No hi ha cap equip que haja pogut amb l’equip de Vicent, Tonet IV i Jose. La XXXVIII Lliga Bankia – Trofeu Diputació de València de raspall celebra hui la sisena jornada, al trinquet de Bellreguard, d’una competició on El Genovés no sap el que és perdre. En esta ocasió, Castelló (Marrahí, Lorja i Murcianet) serà la formació que tracte de ser la primera a robar els dos punts als genovesins. Tonet IV està a un nivell superior, però és que s’ha trobat amb dos jugadors amb els quals ha acoblat de meravelles i que, a més, creixen a cada partida. Cal no oblidar que Vicent i Jose debuten en esta edició lliguera. Així mateix, el trio de Marrahí tanca els llocs classificatoris per a les eliminatòries amb cinc punts.

Esta serà la partida que òbriga la vesprada, a les 16.00 hores, però no la que estrene la jornada. A les 11.00 hores, els conjunts d’Oliva (Pablo, Brisca i Ibiza) i de Xeraco (Vercher, Canari i Ricardet) es mesuraran en un enfrontament que podrà seguir-se en directe per la plataforma ‘Proximia’. El trio de Vercher va recuperar la senda de la victòria a la darrera jornada en guanyar a Castelló per 30-20. Els xeraquers es mantenen en la tercera plaça amb set unitats. Per l’altre costat, els olivers arrosseguen dues partides sabateres en contra i necessiten una alegria que invite a l’optimisme, ja que son cuers amb dos punts. Cal recordar que Salelles II continua lesionat. Per este motiu, Pablo tornarà a formar com al rest titular.

L’altre duel es viurà a les 18.00 hores i es podrà seguir a través d’À Punt. Barxeta (Moltó, Roberto i Raúl) arriba en les piles carregades després d’inaugurar el caseller de victòries a l’última data contra Oliva. Els de la Costera acumulen quatre unitats per marxar quints. Enfront estarà l’equip de Xàbia (Ian, Seve i Néstor), segons classificats amb set punts. El trio de Ian va ser el darrer en claudicar davant El Genovés (30-10), encara que això no evita que siga el més immediat perseguidor dels únics imbatuts.

Sense públic

La setmana vinent, els aficionats no podràn tornar als trinquets. Almenys, segons va reflectir el punt 12.6 apartat C del DOGV publicat este divendres dia 12 de març de 2021. És per això, que la Fundació per la Pilota Valenciana, entitat que gestiona el vessant professional de l’esport autòcton, va llançar un comunicat en què demana que esta mesura “siga revisada el més prompte possible si la situació sanitària continua millorant”, ja que l’absència de públic a les galeries “agreujarà” la situació de la pilota d’elit per les “conseqüències econòmiques”.