Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Última oportunitat per derrotar al Genovés

La fase regular conclou demà a la localitat genovesina i hui tindrà lloc el sorteig de les semifinals

L’equip de Xeraco, amb Ricardet a la punta. | FUNPIVAL

La XXXVIII Lliga Bankia – Trofeu Diputació de València de raspall conclourà la fase regular demà divendres al trinquet del Genovés amb dues partides corresponents a la desena jornada i que es podran viure en directe per Proximia. Tot i que ambdós duels són irrellevants a escala classificatòria, sí que tenen un valor competitiu per als equips participants.

El Genovés (Vicent, Tonet IV i Jose) busca acabar la fase regular com a invicte, després d’haver guanyat a tots els trios que han tingut enfront. Amb tot açò, Xeraco (Vercher, Canari i Ricardet) te davant el repte de ser el primer que aconseguisca derrotar als genovesins a l’última data. Una partida que iniciarà a les 16.30 hores, i a continuació, serà el torn per a Xàbia (Ian, Seve i Néstor) contra Oliva (Pablo, Brisca i Marc).

Amb les places definides abans d’hores, a les semifinals s’enfrontaran El Genovés amb el conjunt xabienc i Xeraco amb Castelló (Marrahí, Murcianet i Lorja) encara que serà hui quan escullen els trinquets mitjançant un sorteig telemàtic. Un representant de cada equip elegirà entre els trinquets de Xàbia (10 d’abril, 18.30 hores) o Bellreguard (11 d’abril,18.00 hores) per a l’anada, i del Genovés (16 d’abril, 18.00 hores) i de Llosa de Ranes (18 d’abril, 11.30 hores) per a la tornada.

Compartir el artículo

stats