Places per a la final

Arranquen les semifinals de frontó per parelles de la Diputació

levante-emvlevante-emv

El 37 Campionat Autonòmic Frontó Parelles - Trofeu Diputació de València 2024 arriba a la fase definitiva. Totes les categories disputaran les semifinals entre aquest cap de setmana i el següent per dilucidar els finalistes. En Primera, aquest cap de setmana, El Puig buscarà clavar els seus dos equips en la final. El Puig A s’amidarà a Quart de Poblet A mentre que El Puig B lluitarà per una plaça en la final amb el CPV Racó de La Pobla.

El frontó d’El Puig rebrà aquest cap de setmana la partida d’anada de les semifinals d’El Puig A davant Quart de Poblet A a partir del divendres a les 20.30 hores. L’altra partida de semifinals, la disputaran a La Pobla de Vallbona el CPV Racó de La Pobla i El Puig B el diumenge a les 11.30 hores.

En Primera femenina, el Justo Ballester Meliana B s’enfrontarà en la primera semifinal a l’Ajuntament de Beniparrell mentre que en l’altra semifinal, el Justo Ballester Meliana A buscarà un lloc en la final davant el Disid Alfara del Patriarca A.

En Primera, entre setmana, els encreuaments de semifinals seran entre el CPV Almussafes B i el CPV Pelayo A i entre el CPV Borbotó i el CPV Vinalesa A. n