Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Música en un ambient de cine

el «Qfestival» d'Alzira proposa enguany que els grups i cantants s'emboliquen amb l'univers cinematogràfic el certamen, que tornarà a tindre un caràcter solidari, oferirà una actuació de la cantant britànicca Bonnie Tyler

Música en un ambient de cine

El «Qfestival» d'Alzira tindrà enguany lloc els dies 20 i 21 de març en diferents espais urbans d'Alzira, destacant com a espai principal els antics Cines Colom. El festival pretén oferir únicament propostes musicals sinó música amb un univers cinèfil que embolique tot l'esdeveniment. L'espectador estarà rodejat d'elements cinematogràfics. Altres esdeveniments s'oferiran al Gran Teatre o en escenaris exteriors. QFestival està organitzat per l'associació Grup Què Fem i patrocinat per l'Ajuntament d'Alzira. També té un caràcter solidari d'ajuda als bancs d'aliments de la ciutat.

Els antics Cines Colom permeten albergar còmodament concerts amb una acústica immillorable, i que el públic puga disfrutar d'ells tant de peu, com assentat. A més els dos antics bars del recinte s'habilitaran per a sessions DJ. Els Cines Colom estan en el centre d'Alzira, en una zona de vianants repleta de bars, on es realitzarà també una Ruta de la Tapa i una Festa de la Cervesa. El públic pot entrar i eixir del recinte quan ho desitge, la qual cosa permet dinamitzar el casc històric de la ciutat. La idea és, en definitiva, ajuntar roses i concerts, butaques i instruments, pantalles i escenaris, espais d'experimentació amb espais de projecció, música i solidaritat, artistes emergents amb artistes consolidats. apostar per les noves propostes i vessants musicals, sinó també com un espai de record i ressorgiment per a artistes d'una altra època.

En este sentit, la cantant britànica Bonnie Tyler oferirà un emotiu concert a Alzira (València) el pròxim 21 de març en el Gran Teatre, on farà un repàs a la seua dilatada carrera, interpretant èxits com «Total Eclipsi of the Heart», «It's a Heartache», «The Best» o «Holding Out for a Hero». Mercromina, Los Fresones Rebeldes, Echobelly, Mishima, o Hidrogenesse compartiran programació amb un cicle de curtmetratges i un altre de pel·lícules musicals.

Al remat, segons els organitzadors, es busca que el festival «no alberge únicament propostes musicals soltes, sinó que es convertisca en una proposta en si» envoltat en un ambient de cine.

Compartir el artículo

stats