Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alginet no té qui el dirigisca

Imaginem per un moment que formem part del Consell d'Administració d'una empresa gran, de la que depenen 13.000 persones. Imaginem que hi ha unes ajudes que l'empresa pot aprofitar per a implantar càmeres de seguretat a les seues instal·lacions i evitar els robatoris que tants maldecaps estan generant; que podem millorar les connexions a internet i vendrem a través de la xarxa el nostre producte a qualsevol lloc del món; o construirem carrils bici i els treballadors arribarem al nostre lloc de treball pedalejant amb els beneficis que això porta; o plantarem jardins a les nostres instal·lacions, millorarem la gestió del fem i de l'aigua...

Imaginem que eixes ajudes són gratuïtes. A fons perdut. Ara imaginem que el responsable de demanar totes ixes ajudes ni les coneix i, que les 13.000 persones que treballem en eixa empresa no tindrem carril bici, no estarem preparats contra els incendis, no tindrem els aparcaments adequats... Què faríem com a membres del consell d'administració d'eixa empresa? Tirar al carrer el responsable d'haver perdut eixes ajudes, perquè13.000 persones no poden estar patint la ineptitud d'una única persona que no està capacitada per al càrrec que ocupa.

L'alcalde d'Alginet ha admés no conéixer les ajudes que l'Ivace posà a la disposició dels ajuntaments per millorar els 3 polígons del poble en projectes de fins a un milió d'euros per polígon, que eren debades, i que molts pobles del nostre voltant sí que han demanat, com Algemesí, Almussafes, l'Alcúdia o Montserrat, entre molts altres. Jo em pose en la pell dels empresaris/es i de la gent que treballa en els polígons i no deuen estar contents.

Em pose en la pell de possibles inversors que volen instal·lar-se a la zona i m'ho pensaria molt comparant amb altres pobles ben gestionats. Les repercussions que es deriven d'açò són enormement negatives per a les persones que vivim al poble.

Necessitem el lideratge d'una persona que pense en el bé de la gent i no en el seu propi interés. Necessitem un projecte de poble, pensar en el llarg terme d'Alginet, i no pintar els carrers i a l'any reasfaltar-los i tornar-los a pintar. Este alcalde està més que esgotat i Alginet necessita un canvi ja.

Mereixem noves maneres de fer, nous lideratges i gent que tinga el poble com a prioritat.

Alginet mereix molt més.

Compartir el artículo

stats