L'Ajuntament d'Alzira ha decidit habilitar un número de telèfon d'atenció al ciutadà, per tal d'informar i arreplegar les incidències i necessitats veïnals produïdes pel temporal de pluges. Este servei extraordinari estarà disponible, al 962400450, hui dissabte de 17.00 a 20.00 hores i demà diumenge de 09.00 a 13.00 i de 17.00 a 21.00 hores.

A més, ha celebrat, a les 14.00 hores, una reunió extraordinària d'Equip de Govern seguint el Pla d'Emergències Contra Inundacions, per tal de fer seguiment i avaluació de les actuacions que es duen a terme a conseqüència de l'episodi de pluges enregistrat en la ciutat.

En l'esmentada reunió s'han tractat els temes i les competències que pertanyen als departaments responsables per tal de continuar amb la coordinació de personal de l'Ajuntament davant la situació actual.

L'Equip de Govern es tornarà a reunir demà diumenge a les 10.00 hores per continuar avaluant les tasques d'adequació de la ciutat i la coordinació de departaments davant la previsió meteorològica.

Tota la informació estarà a l'abast dels ciutadans i ciutadanes a través de les xarxes socials de l'Ajuntament d'Alzira, Alzira Ràdio i Policia Local.