Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

CARCAIXENT. A PRIMERA DIVISIÓ

CARCAIXENT. A PRIMERA DIVISIÓ

Carcaixent té ara un espai a Fitur, la fira del turisme més important. Ara aprofitem per a presentar la Fira Modernista i oferim actuacions atractives durant el cap de setmana per a mostrar un tastet del que s'hi poden trobar. Cada vegada ens coneixen més. Hem canviat de divisió. El mèrit d'este canvi no és solament gràcies a l'excel·lent equip tècnic de l'àrea a la que estic al capdavant i dels altres departaments municipals amb els quals tenim col·laboració estreta. El mèrit és, i n'estic completament segura, de la ciutadania de Carcaixent que per fi està en camí de creure's les potencialitats i virtuts de la nostra ciutat. Carcaixent té un patrimoni riquíssim. I sobretot, té una història que contar, un relat compartit que fem entre tots i totes i que ens defineix. Som el Bressol de la Taronja. I ho som, no perquè ho diu un senyal a l'entrada del poble, sinó per que tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes de Carcaixent tenim una història personal o familiar relacionada amb tot el que va suposar el conreu citrícola. Un relat no és una cosa que puga inventar. El tens o no el tens. Nosaltres el tenim, l'hem sabut veure i sabem com oferir-lo.

Eixe relat va cristal·litzar fa quatre anys en la Fira Modernista que cada any aconsegueix moure a més gent. Enguany encarem la quarta edició amb molta il·lusió. Per a nosaltres és un projecte transversal i estratègic a nivell de ciutat, que la millora per a tot el veïnat. Busquem un turisme de qualitat en una ciutat de qualitat. I per això, enguany anem a fer una important inversió en un estudi d'impacte econòmic fet pels millors professionals de la Universitat de València.

Serveix d'aparador del nostre poble, i al llarg de l'any seguim sent atractius per als visitants. Ho notem per l'increment de visites i l'aparició de nous negocis amb vocació turística.

El camí és llarg i mai no s'acaba, perquè sempre hi ha nous objectius més ambiciosos. Però estem convençuts que el canvi de dinàmica ja s'ha produït: hem activat part de la població que comença a pensar en uns altres paràmetres. Ja no es tracta de veure que passa, sinó de fer que les coses passen. Anem pel bon camí i tenim les metes clares. Seguim!

Compartir el artículo

stats