Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Guanyen els veïns de l'avinguda L. suñer

Guanyen els veïns de l'avinguda L. suñer

La lluita iniciada fa prop de dos dècades per un grup de veïns de l'Avinguda Luis Suñer, sol·licitant el tancament de l'estació de servici ubicada en ple casc urbà al·legant alarma social creada per les fuges i contaminació del subsòl ha donat en el últim ple del mes de novembre del 2019 el pas definitiu, amb l'aprovació de la modificació de la parcel·la per a de destinar-la a zona verda, canviant la qualificació urbanística actual a zona de joc; aprovació possible gràcies al vot de l'equip de govern del que forma part el PSOE.

Vam ser un govern socialista qui va clausurar l'activitat de la gasolinera en l'any 2002. El temps ens ha donat la raó per aquella decisió posicionant-nos al costat del veïnat. Donarem i seguim donant la cara pels nostres veïns, no l'esquena com el PP, en els seus dotze anys de govern i ara com oposició.

Al llarg d'esta etapa la justícia ha desestimat el recurs contenciós administratiu interposat pel propietari de la gasolinera pel que va eximir a l'Ajuntament del pagament dels 2'6 milions d'euros, reclamació del propietari de l'estació de servici pels tres anys i mig que va estar clausurada.

Els socialistes, en l'equip de govern des del 2015, hem mantingut reunions amb la direcció general d'Indústria per tal d'avançar i trobat una eixida airosa a este episodi que, després del primer cessament d'activitat al 2002, derivà amb el tancament provisional de la gasolinera en juny del 2015. En estes visites a la Conselleria sempre hem anteposat el benestar dels alzirenys per damunt dels interessos de l'empresa, treballant per tal de donar amb una solució definitiva a la problemàtica generada per l'estació de servici.

Encara queda camí a pesar del molt de treball realitzat, així que seguirem al costat del veïnat, on sempre hem estat en el PSPV-PSOE per tal de continuar donant passos fermes i endavant per a fer realitat el condicionament dels terrenys i convertir-los en una zona verda i de joc, la qual cosa dignificarà l'entorn de l'Avinguda Luis Suñer, molt a pesar de la nul·la col·laboració dels partits de l'oposició, especialment del Partit Popular que s'ha despreocupat del tema, tant al llarg dels dotze anys en que van governar com ara abstenint-se i no votant a favor en el ple per tal de fer realitat la reconversió del terreny; enrocats en la seua línia de poca empatia amb els veïns afectats.

Compartir el artículo

stats