Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

ÉS la democracia senyor vázquez!

L'estat de les nostres platges, que pot empitjorar per l'ampliació del Port de València; el lamentable servei de rodalies; la competència deslleial de països tercers amb la nostra agricultura... Són alguns del problemes que preocupen més a la ciutadania de Sueca que el fet que el Grup Municipal de Compromís per Sueca no tinga un despatx per a fer la seua tasca d'oposició.

Però precisament eixos temes són els que este grup ha visibilitzat als plenaris. Perquè la nostra faena és preocupar-nos pels problemes del poble i intentar donar solucions polítiques.

I per a fer això, hem de comptar amb els mitjans que ens reconeix la llei. I precisament açò és el que vol impedir l'actual equip de govern format per PSOE-PP-C's, encapçalat per senyor Dimas Vázquez, que no té inconvenient de riure's d'un manament del Síndic de Greuges.

Senyor Vázquez, pot riure's tant com vulga, però haurà de fer cas al que li exigeix el Síndic de Greuges. En cas contrari, s'haurà d'atendre a les conseqüències de la seua insubmissió.

Este grup municipal no demana res diferent del que va oferir a l'oposició en les anteriors legislatures: un lloc digne on poder fer la seua faena d'oposició (lloc que el PSOE no va voler acceptar). Perquè és de demòcrates permetre la crítica i l'escrutini del treball de govern.

Senyor Vázquez, deixe's d'excuses de mal pagador i acate les recomanacions del síndic de Greuges.

Compartir el artículo

stats