Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La tribuna del diumenge

No és no al PSOE de Sueca?

NO És no al PSOE de Sueca?

Algun militant socialista entendria que el president del govern de l’Estat espanyol, Pedro Sánchez, nomenara ministre d’agricultura a Pablo Casado?

El mateix Pedro Sánchez que va dir que NO és NO i es va negar a votar a favor de fer president a Mariano Rajoy, postura que li va costar la Secretaria General del PSOE, que hagué de recuperar amb unes primàries.

Doncs, com entenen els socialistes suecans que les regidories d’Agricultura, Urbanisme i ara la de Promoció Lingüística i Prevenció Comunitària, etc estiguen en mans dels regidors del PP? I què opinen quan els regidors del PSOE continuen afirmant que estos regidors formen part de la oposició i no del govern?

Estava clar que açò passaria, i així ho férem palés al Ple del 8 de juliol de 2019, on es repartien les competències i els sous. El preu dels vots a favor del PP per a que el Sr. Dimas Vázquez es convertira en alcalde de Sueca tenia una doble contraprestació: delegació de competències als membres del Partit Popular, amb remuneració econòmica. En un primer moment rebrien delegacions el Sr. José Luis Ribera i el Sr. Fernando Franco i més endavant resoldrien les de la Sra. Estefania Requeni.

L’estratègia del Sr. Vázquez no era cap misteri, sols havíem de deixar passar el temps. Amb aquesta maniobra aconseguia dos objectius. El primer i principal ser alcalde i el segon eliminar a part de la oposició portant-la a formar part de l’executiu (el que pren decisions, signa documents oficials, etc).

Ja sabem quines competències duen cada un dels tretze regidors amb delegacions. Però perquè dels tres regidors que s’acaben d’incorporar, el Sr. Vladimir Micó que substituïx al Sr. José Miguel Jiménez (que va dimitir en el ple del mes de setembre), la Sra. Requeni i la Sra. Noelia Benedito, sols el Sr. Micó (PSOE) té sou i les altres dos regidores treballaran per Sueca a canvi de 0euros? Són de segona classe? El temps ens dirà si és voluntat de les regidores o impossibilitat per falta de recursos econòmics a la partida de retribucions de càrrecs electes. Sense ser massa visionaris trobarem la resposta en el pròxim pressupost, si és que alguna vegada en fan algun!

El Sr. Vázquez que ens contà la seua versió de la realitat a una nota de premsa el passat dimecres, es permet faltar a la veritat i dir als mitjans que este grup municipal no vol treballar per Sueca i que hem declinat l’oferiment d’una delegació. Nosaltres no hem rebut cap oferta com les nostres companyes del PP i dels GISPM.

Però què passaria, senyor Dimas, si esta regidora que està a l’oposició, a títol personal s’ofererira a dur la regidoria de Serveis Socials sense cap remuneració a canvi? Em telefonaria?

Compartir el artículo

stats