Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’institut de Càrcer triomfa en els premis Mayor Zaragoza

Un curt que apel·la a la consciència sostenible de l’adolescència queda segon entre 88 treballs presentats

L’Auditori de Tortosa va acollir dissabte el lliurament de guardons del XIV Premis Federico Mayor Zaragoza convocats per l’Associació Amics de la Unesco de Tortosa i auspiciat perl propi Mayor Zaragoza.

Les alumnes Oihane Cabrera Pons, Érika García González, Nayara Miñana Ortega, Lluna Pallarés García, Nyurka Pirvu García i Zaira Sánchez Solves, de Càrcer, Alcàntera, Sumacàrcer i Gavarda, que cursen 3r d’ESO a l’IES Càrcer han aconseguit el segon premi amb el seu treball «És hora de canviar». Es tracta d’un curt que apel·la a la consciència sostenible de l’adolescència i convida a canviar algunes de les seues accions més quotidianes. Amb un llenguatge pròxim a la joventut i un toc d’humor han aconseguit aquest reconeixement entre els 88 treballs presentats.

El projecte ha sigut coordinat per la professora de música Laura Capsir i la de Valors Ètics, Núria Gimeno. L’IES Càrcer havia presentat en aquesta edició 7 treballs, impulsats des del departament de música però que també han comptat amb la complicitat i implicació del professorat dels àmbits científico-matemàtic i lingüístic de1r d’ESO.

Compartir el artículo

stats