Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Cullera ofereix gratitud, balls i bandes

L’Ajuntament programa teatre, danses, música i el lliurament dels guardons locals

Aquesta nit es lliurarà el Distintiu 9 d’Octubre als representants dels treballs essencials Covid-19. | LEVANTE-EMV

Cullera celebra aquest 9 d´Octubre sota el lema «El poble que som». L’Ajuntament ha preparat una programació que inclou teatre, danses, balls populars i música. Hui, 8 d’octubre, als Jardins del Mercat a les 19h, actuarà la Muixeranga de Cullera. Una hora després, a les 20h, en l’Auditori Municipal, es celebrarà l’acte de lliurament del Distintiu 9 d´Octubre

Demà, a les 8:30h, hi haurà una despertà pels carrers de la vila a càrrec de l´escola de Tabal, Dolçaina i Danses de Cullera. A les 12h es podrà gaudir de balls populars als Jardins del Mercat a càrrec de Colla Pas Pla, Muixeranga de Cullera i l´Escola de Tabal, Dolçaina i Danses de Cullera.

La programació continuarà per la vesprada amb «Converses amb un pallasso», una obra de teatre de públic familiar i infantil que es representarà al Saló d´actes de la Casa de la Cultura a les 18:30h.

El diumenge, l’Auditori Municipal acollirà pel matí la LXXIII edició del Certamen Nacional de Bandes Ciutat de Cullera, on actuaran la Societat Unió Musical de Crevillent i la Sociedad Musical La Armónica de San Antonio de Requena. Per la vesprada, l´obra de teatre «Huanita», tancarà la programació d´activitats. Serà a les 18:30h a la Casa de la Cultura.

Un guardó per als treballador essencials

El ‘Distintiu 9 d’Octubre’ 2021 a Cullera s’atorgarà enguany a la ciutadania i les treballadores i treballadors dels grups essencials durant la pandemia. Els grups essencials són: Sanitat, Serveis Socials, Residències, Comerç, Industria agroalimentària i pesquera, Transport i missatgeria, Serveis a la ciutadania, Seguretat, Educació, Administració, Hostaleria, Cultura, Mitjans de comunicació i Voluntariat. La cerimònia oficial de lliurament tindrà lloc hui divendres, 8 d’octubre a partir de les 20 hores, en l’Auditori Municipal del Mercat. El Distintiu 9 d’Octubre és el més alt reconeixement que lliura hui la ciutat de Cullera amb motiu de la festivitat dels valencians.

Compartir el artículo

stats