Suscríbete Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Necrològica

Paco Gimeno: president i músic

Paco Gimeno.

Fa uns dies ens deixava Paco Gimeno, president de la Societat Musical de Guadassuar des de 1993. Impossible resulta ressenyar en unes línies la seua personalitat adherida a la seua activitat.

Paco Gimeno: president i músic

President músic, músic de tota la vida, fill, germà i pare de músics, Paco ha representat els més alts valors que caracteritzen la música amateur de les bandes i societats musicals de les nostres terres: responsabilitat, treball col·lectiu i dedicació sense buscar protagonisme, sense el mínim interès econòmic, sense pretendre manar –tot i el càrrec que ostentava–. Paradigma de persona íntegra, repartidor d’alegria.

El fruit de la seua llavor és la societat musical del seu poble. A més de la vessant col·lectiva, tant artística com social, també compten les individualitats sorgides, grans professionals que continuen vinculats a ella sense cap complex, només per a sumar, seguint la seua estela. I alguna cosa tindran a vore les seues maneres per a que centenars de guadassuarencs i guadassuarenques que han passat per la societat musical es senten com una gran família.

Una cruel malaltia ha detingut la pulsació d’eixe metrònom que semblava infal·lible: el seu cor. Ens queda la ressonància del seu carisma, del seu talant.

Molt de temps tardarà la música, les festes i el poble de Guadassuar en cobrir el buit que Paco ha deixat.

Compartir el artículo

stats