Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concert de primavera

El dúo que va interpretar el concert de ProMúsica.

Si per alguna cosa es caracteritza Pro Música és per fer possible que alguns del millors músics europeus visiten la Casa de Cultura de Gandia. La violoncel·lista Georgina Sánchez és un bon exemple. Es tracta d'una artista molt expressiva, amb criteris estètics personals i creatius i que amb la complicitat musical de l'excel-lent pianista K. Stypulkowswi, crearen moments màgics plens de bellesa. Ara que les noves tecnologies ens rodegen de so d'escassa qualitat, cobra més valor si cap escoltar en viu i en directe els grans intèrprets i experimentar personalment la sensació sonora real, i no la imatge plana i desvirtuada dels arxius tecnològics.

Amb la meravellosa «Sonata» del sempre apassionat Rachmaninov va començar una nit plena de sensacions, que no va acabar fins la interpretació de l'obra «Hiracunda Rustica», ja com segon bis, composta per la mateixa Georgina Sánchez i que tancava la nit amb el públic en peu.

El proper 15 de maig Pro Musica celebra el seu vint aniversari amb una concert molt especial, l'Orquestra de Cambra Janacek de Praga i el famós violinista Ivan Zenaty. Music for life.

Compartir el artículo

stats