Un any més, arriba el 8 de març. Un any més, dones i homes de tot el món eixim al carrer per reivindicar el Dia Internacional de les Dones, una data que simbolitza la lluita històrica per la igualtat de gènere, per la igualtat de drets de dones i homes.

Cada 8 de març recordem que la nostra societat no és igualitària i que hem d'estar constantment en alerta fins a aconseguir-ho... I desgraciadament, encara hem de parlar de la discriminació que les dones patim arreu del món i de la necessitat d'establir mesures de discriminació positiva, de legislar per tal d'assolir la paritat en els càrrecs i la igualtat en els sous, etc.

En el meu cas, ser dona no m'ha impedit co-governar Gandia, quan fins ara sols ho feien majoritàriament els homes, i alhora continuar cuidant de la meua família, juntament amb la meua parella. Estic convençuda que en el mateix cas es troben moltíssimes altres dones invisibles als ulls d'una societat profundament masclista, on encara hem de reivindicar cada dia la imatge de la dona treballadora.

El meu repte com a Regidora d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de Gandia és transformar esta injusta percepció, i és per això que vos convide a lluitar per canviar eixa imatge i a participar en totes aquelles manifestacions que ens fan avançar cap a una societat de Persones i no d'estereotips interessats.

M'agradaria que la nostra ciutat fora capaç de reconèixer i fer seua la igualtat real i social entre dones i homes, i dedicaré tots els meus esforços en esta legislatura per tal d'aconseguir-ho. És per a mi un deure i un compromís amb totes i tots vosaltres.