Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

un any amb vosaltres

UFa poc més d'un any que vaig arribar a l'alcaldia de Beniarjó i des del primer moment vaig decidir gestionar l'Ajuntament del meu poble d'una altra manera. Des d'aleshores les meues accions, inversions, preocupacions i objectius, així com els de la resta de membres del meu partit, el partit socialista, han anat adreç des a intentar solucionar els problemes de la gent, a pensar en les seues necessitats, a gestionar pensant en aquells que més ho necessiten.

La fòrmula per aconseguir-ho és ben simple: parlant amb la gent, però sobre tot, escoltant-la. Tractant els problemes amb els afectats, sense amagar-nos, donant sempre la solució mès senzilla que, pel que hem pogut comprovar, sempre és la més ràpida i efectiva, i fent un seguiment fins que els problemes queden resoltos.

El camí, no obstant, no ha sigut fàcil. Hem hagut de trencar la dinàmica existent. Una dinàmica en la qual els problemes s'allargaven per vore si així els afectats se n'oblidaven, en la que les necessitats de treball i d'ajuda social es camuflaven amb obres faraòniques que després ningú podia ni sabia gestionar adequadament.

Des del primer dia, el grup municipal socialista i jo al capdavant, decidirem que infraestructures com el saló d'actes no podien estar infrautilitzades i hem dut a terme una política cultural que ha enriquit la vida de Beniarjó. Ens hem preocupat per la integració social amb propostes diferents i imaginatives com la creació d'una escola gastronòmica i així podria enumerar més de 150 iniciatives que des de les diferents regidories: esports, joventut i festes, hisenda, seguretat ciutadana, agricultura, medi ambient o educació i cultura hem dut a terme.

En estos mesos, el govern del partit socialista ha invertit més de 180.000 euros en millores pel poble. Algunes molt visibles, com la millora dels accessos i l'exterior de l'escola infantil, i altres no tant, com totes les que s'han fet en la modernització del hardware i el software municipal. Diputació ja ha aprovat la reconstrucció de l'enyorat, per necessari, pont entre Beniarjó i el Real de Gandia i farem més coses, perquè volem que Beniarjó siga un poble que camine,i que ho faça sense oblidar la senda que va deixant en la història però sense perdre la vista del camí que ens condueix cap al futur.

D'humans, però, és equivocar-se i no seré jo qui negue la possibilitat que en aquestos mesos, els membres de l'equip de govern hagen comés alguns errors. Molts d'ells no tenen ni el suport ni l'experiència que dóna pertànyer a un partit amb tants anys d'història com el meu ni amb tants reptes superats al llarg d'eixa història.

Pel que fa al funcionament del govern, la veritat és que em costa molt dir-li «política» a allò que

fem a ajuntaments com el nostre.

Malauradament, en algunes ocasions, s'assembla molt a allò que veiem al cinema i la televisió. Hem notat la soletat del qui governa, l'oposició cega i la deslleialtat. Hem tingut prop als amics i, més prop encara, als adversaris. Però, a pesar de tot, ha valgut la pena aquest any en el qual, els socialistes, hem tornat a donar-li vida a Beniarjó.

Compartir el artículo

stats