Ressonen els tambors del «Tio de la Porra», la pell de gallina i les palpitacions del cor s'acceleren. Una sensació que cada any tornem a reviure, amb la mateixa força i intensitat, que quan érem menuts. Estem davant de l'inici de la Fira i Festes 2016.

Les atraccions, la il·lusió dels més menuts tirant dels pares per fer cua i poder pujar al «Tren de la Bruja» o al «Saltamontes», a què pujarien si tinguérem una segona infància? Quins rècords, quins bons rècords!

Els espectacles i concerts, el Mercadet Medieval, la Plaça del Mosset... i, per què no dir-ho, les nits amb els amics, que mai acaben a la Fira, són dies que ens permeten evadir-nos dels problemes del dia a dia.

És indubtable que pot resultar difícil, fer a un lloc, els problemes quotidians. Tampoc ajuda la imatge de la classe política en general, la situació d'inestabilitat política. Els problemes de la faena, o la falta d'ella; els problemes a casa o de vegades amb els veïns... tots ells, haver de quedar de banda per uns dies i amb això, retrobar-nos amb les nostres festes patronals.

Però és que la Fira és això... festa, sentiments, il·lusions i infantesa retrobada i res deu fer perdre les ganes de viure-la. La Fira és de tots i per a tots.

Tancarem com tots els anys les festes en un sentit homenatge al Patró de la ciutat, Sant Francesc de Borja. Duc i Sant de Gandia.

Aprofite tanmateix, per a dir-vos que eixiu al carrer, porteu als xiquets a les atraccions i pegueu una volteta amb els amics per fer més llarga i amena la nit, crec que ens ho mereixem.

La millor Gandia és la que construïm entre tots i per això anem a fer d'estes festes, un moment col·lectiu on les il·lusions i les esperances queden lligades.

Des del Partit Popular de Gandia, vos anime a eixir i gaudir amb els vostres d'unes fires que esperem que siguen les de tots i totes.