09 de noviembre de 2017
09.11.2017

Gandia acollirà la XV Nit d'Escola Valenciana

? Vicent Moreno, Pilar Gregori i Laura Morant presenten el programa de l'acte, a l'hotel Bayrén, que estarà amenitzat per la companyia Pluja Teatre

09.11.2017 | 02:11
Gandia acollirà la XV Nit d'Escola Valenciana

La regidora de Polítiques Educatives de Gandia, Laura Morant, el president de l'entitat cívica Escola Valenciana, Vicent Moreno, i la representant de la Coordinadora pel Valencià de la Safor-Valldigna, Pilar Gregori, anunciaren ahir que Quinzena Nit d'Escola Valenciana tindrà lloc el 18 de novembre a l'hotel Bayren de Gandia.


nservació i difusió del valencià. I el Guardó Extraordinari s'atorga a institucions o personalitats valencianes que han destacat en l'àmbit de la cultura.

Pilar Gregori agraí la implicació de l'Ajuntament de Gandia en l'organització de la Nit d'Escola Valenciana. «Voldria remarcar el compromís de l'Administració local des del primer moment. Estem contents d'haver pogut comptar amb el seu suport per celebrar la Nit a Gandia». La representant de la Coordinadora pel Valencià de la Safor-Valldigna també destacà que la històrica companyia Pluja Teatre de Gandia amenitzarà el sopar, que també comptarà amb les actuacions de Roda i Volta, la Muixeranga de la Safor, el Rebrot, la batukada del Tio de la Porra i moltes sorpreses més».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook