El jardí de la Casa de Cultura de Gandia és l'escenari on, hui dissabte, tindrà lloc la segona de les actuacions del cicle Marquesa Concerts, que estarà a càrrec del Gran Wyoming, acompanyat de la seua banda, Los Insolventes.

movida madrilenya. Posteriorment, i acompanyat del seu inseparable pianista, el Reverendo, recorreria durant molts anys els escenaris de tot l'estat.

Wyoming mai ha ocultat la seua predilecció pel rock & roll, la qual cosa el va impulsar el 2009 a crear la seua pròpia banda, Los Insolventes, amb l'objectiu de transmetre al públic les contagioses vibracions que els seus membres comparteixen a l'escenari, amb un complet repertori que rememora els temes més emblemàtics de la història del rock & roll, als quals s'uneix el geni d'un gran mestre de cerimònies, com és José Miguel Monzón.

El concert de Wyoming y Los Insolventes tindrà lloc a les 22.30 hores i les entrades es poden adquirir a la Casa de la Marquesa al preu de 10 euros o de 8 euros amb Carnet Jove o de pensionista.