Laura Puig Martí i Júlia Perles Moncho, Falleres Major de Gandia, ja saben qui seran els seus mantenidors en les presentacions dels seus càrrecs, que tindrà lloc el cap de setmana del 20 i el 21 d´octubre, com és habitual, al Museu Faller. Es tracta de José Millet, qui serà l´encarregat de dirigirse a la Fallera Major, Laura Puig, i de Maria Fuster, que ho farà amb la Fallera Major Infantil, Júlia Perles.

Millet és natural de la Font d´en Carròs i, encara que viu a València, està lligat familiarment a Gandia. És Doctor Enginyer Industrial, Catedràtic en l´Escola Tècnica Superior d´Enginyers de Telecomunicació i Vicerector d´Ocupació i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de València. Però a més és un amant de les falles. Tant ell com la seua família pertanyen a la Falla Baron de San Petrillo - Leonor Jovani a València, on ha ocupat diversos càrrecs a la seua executiva i desfila cada any junt en l´Ofrena a la Verge dels Desemparats.

Maria Fuster és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València, al Campus de Gandia. És natural del Grau, barriada que la uneix a Júlia. Les dues adoren el mar, el port i la platja, i tenen el mateix sentiment de pertinència al districte marítim. Fuster va ser reina de la falla infantil del Prado l´any 1999 i membre de la Cort d´Honor de la Fallera Major infantil del 2000. Ha treballat a Mediterráneo TV, Levante TV i 8TV.

Ha treballat també a LaSexta Noticias, al magazine Tips de La2 de TVE i a Mediapro per al programa Tarda Oberta de TV3, la televisió autonòmica de Cataluña. Actualment és copresentadora del magazine Matí à punt.