El Patronat de Turisme de València ha presentat la nova imatge gràfica que, sota el lema 'Try València. The bright side of life' portarà la llum de València a Fitur 2019.

Tal com ha destacat la diputada de Turisme de la Diputació, Pilar Moncho, «Fitur és una de les més destacades fires internacionals del turisme i és important que tots ens sentim orgullosos de qui som. Mostrarem la nostra singularitat i, sens dubte, la llum de València és única».

La diputada de Turisme ha explicat que al llarg d'aquest mandat, «des del Patronat de Turisme de València hem anat avançat pas a pas; primer vam llançar una nova marca per a mostrar qui som: 'València Turisme'; després, vam explicar com som: 'food, living&sun'; i l'any passat vam acudir amb les infinites raons del perquè València: 'Why V?'».

Per aquest motiu, en paraules de Pilar Moncho, «enguany donem un pas endavant per a dir que l'elecció més brillant és València. La nostra llum és única, enamora a tots, a qui ens visita i a nosaltres mateix, és una de les nostres majors bondats i, amb ella, anem a Fitur 2019».

El desenvolupament gràfic de 'Try València. The bright side of life' ha sigut realitzat per l'agència valenciana The Serious Agency.

Un relat i una història feta imatges

Altra de les novetats amb les quals València Turisme acudeix a Fitur és el vídeo, produït per l'empresa valenciana Isoaventura, que posa imatges «a la història que volem contar en les trobades i experiències turístiques en el nostre territori, al nostre relat», explica la responsable de Turisme.

En el vídeo, dues amigues, una americana i una valenciana es retroben a València després d'anys d'absències i recorden les experiències fantàstiques viscudes ací. Claire assegura al final de la cinta que, «el millor de València, sou vosaltres»-

Col·laboració amb empreses

El Patronat de Turisme de València, per altra banda, ha animat els ajuntaments a aprofitar la Fira de Turisme de Madrid per a promocionar al màxim els seus productes locals i els ha convidat a fer-se ressò en les xarxes socials de les etiquetes emprades per València Turisme enguany en Fitur: #TryValència i #ValenciaTurisme.

València Turisme acudeix a Fitur amb tres grans propostes: Del Tros al Plat, Film València, i els nous models de comercialització de productes turístics, desenvolupats a partir dels workshops organitzats pel Patronat de Turisme en els últims mesos per a connectar productes turístics i plataformes de comercialització.