Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els trios d'Oliva i Villanueva de Castellón lideren la Lliga Bankia de Raspall en la huitena jornada

Dels sis equips només el de Xeraco s'ha quedat sense opcions de classificar-se per les semifinales

Els trios d'Oliva i Villanueva de Castellón lideren la Lliga Bankia de Raspall en la huitena jornada levante-emv

Les lligues professionals Bankia han tancat este passat cap de setmana l'octava jornada de la fase regular. Solament en queden dues més per a saber quins seran els equips que passen a la fase final.

En la Lliga Bankia de Raspall-Trofeu Diputació de València la huitena jornada es va tancar al trinquet de Xeraco on l'equip de Villanueva de Castellón de Marrahí, Tonet IV i Néstor va superar al de Barxeta de Moltó, Josep i Lorja per 25-10.

Amb la suma dels 2 punts, Marrahí, Tonet IV i Néstor es posen per primera vegada al capdavant de la classificació encara que igualats amb el trio d'Oliva de Montaner, Brisca i Gabi.

Moltó, Josep i Lorja es queden quarts, però empatats amb els tercers, que són Sergio, Seve i Ricardet (El Genovés).

En la competició a raspall ja se sabia que la formació de Xeraco de Pablo, Canari i Raúl s'ha quedat sense opcions de passar a semifinals. Les altres cinc ho tenen en la seua mà.

La Lliga Bankia d'Escala i corda s'ha traslladat fins al trinquet de Murla on la formació local de Genovés II, Javi i Héctor ha caigut davant de la representativa de la ciutat de València amb Puchol II, Raúl i Bueno pel resultat de 60-40. La victòria situa a Puchol II, Raúl i Bueno novament al capdavant de la classificació mentre que Genovés II, Javi i Héctor es mantenen en la cinquena posició. De moment, tots els equips tenen opcions de passar a la fase final i de quedar-se fora.

La competició de raspall tornarà el divendres a Guadassuar i la d'escala i corda es reprén dissabte a Pedreguer.

Compartir el artículo

stats