Va de bò per a les semifinals de les lligues professionals Bankia. Dues partides per equip, quatre per modalitat i un total de huit entre les dues competicions que determinaran què dos conjunts es guanyen el dret de disputar l'enfrontament definitiu, el que val el títol més important per equips.

En la Lliga Bankia de Raspall-Trofeu Diputació de València el Trinquet Ciscar de Piles acollirà este divendres de vesprada la primera partida d'esta nova fase. S'enfronten l'equip de l'Ajuntament de Barxeta amb Moltó, Josep i Lorja contra el de l'Ajuntament de Villanueva de Castellón que formen Marrahí, Tonet IV i Néstor.

Es tracta dels quarts i segons respectivament de la passada fase regular, però esta dada ja no té rellevància. Ara és una lluita nova, sensacions i emocions diferents que cal saber gestionar perquè no hi ha marge d'error. Ara es tracta de guanyar o guanyar per a passar a la gran final.

Segons estableix la reglamentació de la Lliga Professional, les partides de les semifinals de raspall es disputen a sis jocs en lloc de cinc. A més, en les dues competicions i en cas d'empat a una victòria i jocs entre els dos equips, es jugaria una pròrroga de dos jocs només acabar la segona partida.

La segona semifinal de la Lliga Bankia de Raspall-Trofeu Diputació de València començarà el dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes on esta vegada seran protagonistes els conjunts de l'Ajuntament de Genovés amb Sergio, Seve i Ricardet, i el de l'Ajuntament d'Oliva integrat per Montaner, Brisca i Gabi.

Escala i Corda

En la Lliga Bankia d'Escala i Corda l'anada de les semifinals arranquen demà dissabte al trinquet de Pedreguer on la formació local de Francés, Pere i Tomàs II s'enfrontarà a la representativa d'Almussafes amb De la Vega, Félix i Nacho.

El diumenge al matí, al Trinquet Eusebio dse Sueca, Puchol II, Raúl i Bueno (València) jugaran contra Pere Roc II, Santi i Monrabal II (Benidorm).