Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els finalistes en raspall de la Lliga es decidixen a Bellreguard i Xeraco

Les Lligues Professionals Bankia de Raspall i Escala i Corda complen este cap de setmana les partides de tornada de les semifinals. S'acosta el desenllaç de les competicions després tres mesos d'intenses partides.

En raspall el primer trio finaliste es coneixerà hui dissabte, a les 18.30 hores, a Bellreguard, on Sergio, Seve i Ricardet del Genovés, que es van imposar en l'anada per 30-10, s'enfrontaran una altra vegada a Montaner, Brisca i Gabi d'Oliva.

L'equip rival en el duel final es coneixerà demà, diumenge, a Xeraco, a les 11.30 hores, on l'equip de Barxeta amb Moltó, Josep i Lorja, jugarà contra el de Villanueva de Castellón de Marrahí, Tonet IV i Néstor, al que ja va guanyar en l'anada per 30-10.

Primers finalistes

En escala i corda demà diumenge a les 17 hores a Bellreguard s'enfronten De la Vega, Félix i Nacho d'Almussafes, a Francés, Pere i Tomàs II de Pedreguer-Masymas, que en la primera semifinal van acabar amb un resultat de 60-50 a favor de De la Vega i els seus.

Els que ja tenen assegurada la final son Pere Roc II, Santi i Monrabal (Ajuntament Benidorm), després de guanyar ahir a Voilamarxant a Puchol, Santi i Bueno (Ajuntament València) per 60-45, remuntant el 60-50 que tenien en contra de la partida d'anada.

Els finalistes de les dues modalitats es veuran les cares el 7 d'abril a Pelayo en escala i corda y el 14 d'abril a Bellreguard en raspall.

Compartir el artículo

stats