h a arribat el moment. Moltes eren les veus que, des de la ciutadania, veien la necessitat de revalidar la fórmula política que tants bons resultats va donar a les eleccions del 2015. Però no només per això, sinó perquè Més Gandia ha sigut capaç de demostrar durant aquests quatre anys que altres formes de fer política són possibles. Però ara volem l'alcaldia per a seguir mirant cap a endavant, com a única candidatura capaç de dur un programa transformador cap a una ciutat inclusiva, verda i alegre.

Una vegada més, ha quedat provat que hem sigut imprescindibles per a frenar el descontrol i el saqueig que va sofrir l'Ajuntament durant les dues anteriors legislatures i que, a més, hem començat a dibuixar un projecte de ciutat on ninguna persona patisca per no poder accedir a un habitatge digne o no poder fer front a les seues necessitats més bàsiques.

Tant els regidors del grup municipal com les treballadores de l'Ajuntament, ens hem deixat la pell cada dia i hem posat tots els recursos que teníem al nostre abast per fer realitat les demandes que des de la ciutadania ens exigien i per fer complir un programa de govern que, a dia de hui, podem dir, hem executat pràcticament en la seua totalitat. No obstant, som conscients que encara ens queda un llarg camí per davant i el volem recórrer junts.

Deixant a banda el nostre projecte comú, han sigut moltes altres raons les que ens han dut a prendre la decisió de seguir avançant junts. D'entre elles, durant aquest últim any, l'amenaça que suposa l'auge de l'extrema dreta ens ha tocat ben a prop. Malgrat tot, mentre altres partits de caire similar han optat per adaptar el seu discurs a allò que l'extrema dreta exigeix, nosaltres ens sentim més forts que mai per fer-los front. Compromís - Més Gandia Unida ens hem erigit com a única candidatura capaç de fer front als intolerants, aquells que no respecten, aquells que no entenen que Gandia és una ciutat diversa i solidària, i no permetrà, en cap cas, que la dreta torne a governar a la ciutat.

Entenem que és necessari presentar una candidatura renovada i que represente a la ciutadania. Nosaltres venim de la societat civil, som treballadores de diferents àmbits i no volem fer de la política la nostra professió, ni molt menys fer un salt a altres institucions superiors o fer ús de les famoses portes giratòries. Venim de la ciutadania, a qui ens devem, i allí tornarem.

Som conscients de la dicotomia que plantegen les següents eleccions: avançar o retrocedir. Avançar cap al futur, amb alegria i força, sumant totes les veus possibles, o bé tornar a les penombres d'anteriors etapes de l'Ajuntament. Amb Compromís - Més Gandia Unida a l'alcaldia i el govern una altra Gandia més digna, més justa i més solidària és possible. Depén de cada veí i veïna de la nostra ciutat que això siga realitat a partir del 26-M i d'eixa manera puguem aconseguir que el bé comú i no cap interés particular siga «l'únic govern que ens governe».